Produkty pro použité kouření (11)

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny kokosového ořechu, která se nejprve suší a poté se strouhá na jemné vločky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené mastné kyseliny živočišného původu by měly být v každodenní stravě omezeny, avšak ty pocházející z kokosu jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se ukládaly v těle ve formě tuku. Kokosové vločky obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdeme zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které pomáhají udržovat acidobazickou rovnováhu organismu.<strong>Složení:</strong> kokosové vločky&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2695kJ/655k
Mletá Zelená Káva 250g Vivio

Mletá Zelená Káva 250g Vivio

Zelená káva jsou nepříjemné fazole, ze kterých se také získává tradiční pražená káva. Má jemnou světle zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není podrobena procesu kouření. Ve svém složení, kromě stimulujícího kofeinu, také nacházíme kyselinu chlorogenovou, která je přisuzována vlastnostem urychlujícím spalování tuku. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové, stejně jako mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamín B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588kJ/381kcal - 19% RHP* tuk 13g - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0.8g - 4% sacharidy 40g - 15% včetně cukrů 0g - 0% bílkoviny 11g - 22% vláknina 30g - 0g - 0% *RHP - Referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> použití </strong> zelené kávy, pamatujte na správnou vodu. Teplota (optimální teplota je přibližně...
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Ovoce brusinky je bohatým zdrojem vitamínů (C, B, E, K), minerálů (sodík, draslík, fosfor, vápník, hořčík, mangan, železo), vlákniny, organických kyselin, karotenoidů, flavonoidů, tříslovin a pektinů. Brusinka neztrácí své vlastnosti během tepelného zpracování, takže pro zdravotní přínosy můžete konzumovat její přípravky, které nejsou tak kyselé jako čerstvé ovoce brusinky. Brusinka velmi dobře funguje v prevenci recidiv infekcí močových cest. Okyseluje moč, což vede k usmrcení bakterií nacházejících se v močovém měchýři. Kromě toho kyseliny obsažené v brusinkách snižují bakteriální adhezi, díky čemuž jsou vylučovány močí. Kyseliny obsažené v brusinkách jsou účinné v prevenci a léčbě ledvinových kamenů. Sušená brusinka také zabraňuje onemocnění dásní a tvorbě plaku. Brusinka má silné antioxidační vlastnosti.
Sušené Meruňky 1000G

Sušené Meruňky 1000G

Meruňky jsou vynikajícím zdrojem mnoha antioxidantů, včetně beta karotenu a vitaminů A, C a E a draslíku. Antioxidanty, zejména flavonoidy, pomáhají chránit vaše tělo před oxidačním stresem, který je spojen s mnoha chronickými onemocněními, včetně cukrovky, srdečních chorob a obezity. Meruňky jsou vynikajícím zdrojem beta-karotenu, luteinu, zeaxantinu a vitaminů C a E. Beta karoten - který dodává meruňkám jejich žluto-oranžovou barvu - slouží jako prekurzor vitaminu A, což znamená, že vaše tělo ho může přeměnit na tento vitamin. Tyto všechny živiny chrání oči před poškozením. Meruňky jsou dobrým zdrojem rozpustné vlákniny, která živí zdravé střevní bakterie a může zlepšovat zdraví trávicího systému. Draslík podporuje nervovou signalizaci, svalové kontrakce a rovnováhu tekutin. Konzumace potravin bohatých na draslík, jako jsou meruňky, může pomoci předcházet vysokému krevnímu tlaku a snížit riziko mrtvice.
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny ořechu kokosové palmy, která se nejprve suší a poté se třídí na malé kousky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené živočišné mastné kyseliny by měly být v denní stravě omezeny, ale ty, které pocházejí z kokosu, jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se v těle hromadily ve formě tuku. Kokosové vlákna obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdete zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které umožňují udržení acidobazické rovnováhy těla. <strong> Složení: </strong> Kokosové vločky &nbsp; <strong> Výživová hodnota na 100g </strong> Energetická hodnota 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g tuk - 90% Z toho nasycené mastné kyseliny 53g - 265% sacharidů.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Sušené Meruňky 1000g

Sušené Meruňky 1000g

Meruňky jsou vynikajícím zdrojem mnoha antioxidantů, včetně beta-karotenu a vitamínů A, C a E a draslíku. Antioxidanty, zejména flavonoidy, pomáhají jako prekurzory vitamínu A, což znamená, že je vaše tělo může přeměnit na tento vitamín. Všechny tyto živiny chrání oči před poškozením. Meruňky jsou dobrým zdrojem rozpustné vlákniny, která živí zdravé střevní bakterie a může zlepšit zdraví trávicího systému. Konzumace potravin bohatých na draslík, jako jsou meruňky, může pomoci předcházet vysokému krevnímu tlaku a snižovat riziko mrtvice. Jsou skvělou volbou na chutné a zdravé občerstvení, ať už jako kaše nebo müsli. Mohou být použity jako součást suchých pokrmů, jako příloha k masu nebo salátům. Můžete z nich připravit lahodnou meruňkovou omáčku k masu a náhradu masa, jako jsou sójové produkty a seitán.
Inulin z čekanky 500G

Inulin z čekanky 500G

Inulin je přírodní vícezrnná látka, kterou člověk nedokáže strávit, a proto funguje jako dietní vláknina. Vyskytuje se v kořenech a hlízách některých rostlin (čikorka, jeruzalémský artyčok, artyčok, lopuch, cibule, česnek, banány). Nejčastěji se získává z čekanky. Inulin se vyznačuje nízkokalorickou a jemnou sladkostí. Protože je 10krát méně sladký než cukr, obvykle se nepoužívá jako náhrada. Inulin se používá jako gel, zahušťuje a stabilizuje látky. Inulin přidaný do potravin snižuje kalorický obsah, potlačuje chuť k jídlu a zvyšuje pocit sytosti. Díky tomu zlepšuje kontrolu nad množstvím konzumovaných potravin. Funguje u lidí s redukčními dietami. Inulin působí jako prebiotikum, stimuluje rozvoj normální střevní bakteriální flóry a tím pozitivně ovlivňuje zdraví.
Sušené meruňky 1000g

Sušené meruňky 1000g

Meruňky jsou vynikajícím zdrojem mnoha antioxidantů, včetně beta-karotenu a vitamínů A, C a E a draslíku. Antioxidanty, zejména flavonoidy, pomáhají chránit vaše tělo před oxidačním stresem, který je spojen s mnoha chronickými onemocněními, včetně diabetu, srdečních chorob a obezity. Barva meruněk, žluto-oranžová, je způsobena přítomností karotenoidů, které slouží jako prekurzory vitamínu A, což znamená, že je vaše tělo může přeměnit na tento vitamín. Všechny tyto živiny chrání oči před poškozením. Meruňky jsou také dobrým zdrojem rozpustné vlákniny, která živí zdravé střevní bakterie a může zlepšit zdraví trávicího systému. Konzumace potravin bohatých na draslík, jako jsou meruňky, může pomoci předcházet hypertenzi a snižovat riziko mrtvice. Sušené meruňky jsou chutnou a zdravou svačinkou, používají se k přípravě kompotů a jako součásti.
Sušené Peří 1000g

Sušené Peří 1000g

Sušené švestky patří mezi sušené ovoce a ořechy. Mohou být konzumovány jako svačina nebo jako ingredience v mnoha pokrmech. Sušené švestky jsou cenným zdrojem živin, zejména vlákniny a polyfenolů. Jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a fytokomponentů. Vitamíny A, E, K, C, skupiny B, pantothenová kyselina, draslík, fosfor, železo, vápník, hořčík, zinek – to vše je obsaženo v sušených švestkách. Kromě toho obsahují plody polyfenolické sloučeniny, které jsou silnými antioxidanty. Sušené švestky jsou považovány za jednu z nejlepších přírodních metod proti zácpě. Díky vláknině zlepšují střevní peristaltiku. Sorbitol obsažený v plodech vytváří prostředí pro rozvoj potřebné bakteriální flóry. Příliš velké množství sušených švestek konzumovaných najednou může způsobit nadýmání a průjem.
Sultánské rozinky 1000g vivio

Sultánské rozinky 1000g vivio

Rozinky jsou známy a používány v kuchyni po celém světě po staletí. Sušené hrozny nejsou jen chutné, ale také zdravé. Sultanové rozinky se od ostatních druhů rozinek vyznačují svou výjimečně sladkou chutí, která je zbavena kyselosti, jež je charakteristická pro jiné odrůdy této skupiny. Díky slunečnímu záření se v zrajících hroznech sráží jejich přírodní cukr, fruktóza, díky čemuž nás rozinky těší sladkostí a jedinečnou chutí. Obsahují velké množství draslíku a fosforu, které mají pozitivní vliv na kardiovaskulární systém. Jsou bohatým zdrojem cenných vitamínů: A, C, E, vitamínů skupiny B, stejně jako mikro- a makroelementů: draslík, zinek, vápník, železo a hořčík. Rozinky obsahují cennou vlákninu, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Obsahují také: železo, měď a vitamíny nezbytné pro výrobu červených krvinek a přenos kyslíku v těle.